dijous, 29 abril 2021

L'Ajuntament obre diversos processos de contractació per aquest estiu

L'Ajuntament obre diversos processos de contractació per aquest estiu

L'Ajuntament d'Agramunt ha obert quatre processos de concurrència pública de personal per cobrir quinze places per aquest estiu. Concretament, es tracta de quatre places de monitor de natació, una de persona de manteniment de les piscines, tres de socorrista i set de monitor pel casal d'estiu.

Així doncs, es convoquen tres places de monitor de natació a temps parcial de 10 a 13 hores i una quarta de 10 a 13 hores i de 20 a 22 hores per cobrir el servei entre el 28 de juny i el 27 d'agost de 2021. Pel que fa al currículum, es valorarà l'experiència professional en tasques similars i disposar de la titulació de monitor d'esports o lleure.

Per a fer el manteniment de les piscines, es convoca una plaça a temps complert (37,5 h setmanals), de dilluns a diumenge, per cobrir el servei entre el 12 de juny i el 3 de setembre de 2021. Pel que fa al currículum, es valorarà l'experiència en tasques similars i la realització de cursos relacionats amb el manteniment d'instal·lacions esportives.

En relació a les places de socorristes, es convoquen tres places a temps complert per prestar servei entre el 12 de juny i el 3 de setembre de 2021, de dilluns a diumenge. Es valorarà l'experiència en tasques similars i la realització de cursos o mòduls de socorrisme aquàtic.

Finalment, també es busquen set places de monitor de casal d'estiu a temps parcial (de 9 a 13h) per cobrir el servei des del 28 de juny fins el 27 d'agost de 2021. Cal disposar de les titulacions específiques per exercir de monitor de lleure.

Les persones interessades en qualsevol d'aquestes places poden presentar la seva sol·licitud fins el 10 de maig al registre general de l'Ajuntament d'Agramunt. Tota la informació es pot consultar al següent enllaç.  

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 14°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 11°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 16°C
  DV

En directe

Els Informatius