dijous, 29 abril 2021

L'Escola Macià-Companys organitza els tallers on-line gratuïts 'Créixer en família'

L'Escola Macià-Companys organitza els tallers on-line gratuïts 'Créixer en família'

L'Escola Macià-Companys organitza el taller ‘Créixer en família', un taller on-line gratuït i obert a tothom per a les famílies. En total són 6 sessions que duran a terme psicòlegs i psicopedagogs.

Cal recordar que el programa ‘Créixer en família' ofereix espais de suport  als pares i mares interessats a conèixer aspectes que puguin influir de forma positiva en la cura, l'educació i el desenvolupament dels fills i filles, convidant-los a reflexionar i a compartir les seves experiències amb altres famílies. Durant les 6 sessions es tractaran qüestions com l'afecte, l'autoestima, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure, l'entorn i, a més, també es tractaran sobre els efectes de la Covid-19 i el confinament en les famílies.

Les sessions tindran lloc els dijous, a partir del 6 de maig, de les 19 a les 20.30 h. Les inscripcions es poden fer, abans del 2 de maig, enviant un correu a [email protected] o trucant a l'escola 609 682 822.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 27°C
  DJ

En directe

Els Informatius