dimarts, 4 maig 2021

Un total de 76 alumnes d'Agramunt inicien avui les proves de competència de 6è de Primària

Un total de 76 alumnes d'Agramunt inicien avui les proves de competència de 6è de Primària

Un total de 76 alumnes de 6è de Primària de les dues escoles d'Agramunt, l'Escola Macià-Companys i el Col·legi Mare de Déu dels Socós, duen a terme, des d'avui i fins dijous, les proves d'avaluació de 6è de Primària. Aquestes proves avaluen les competències i coneixements bàsics que ha d'haver adquirit l'alumnat al final de l'etapa de primària. La primera de les proves que s'ha dut a terme és la de llengua castellana. En Mohamed i la Natàlia, alumnes de l'Escola Macià- Companys, valoren la prova. Primer valora la prova en Mohamed: "Ha sigut molt fàcil, tot i que a mi m'ha faltat una mica de temps. No entenia algunes paraules". I també valora la prova la Natàlia: "Hi ha algunes coses que han sigut una mica difícils però hi ha hagut coses que han sigut fàcils. Hi ha hagut preguntes que no explicaven bé el text i havies de deduir què havies de contestar".

Enguany, les proves de sisè d'educació primària presenten una novetat: per primera vegada, els correctors tenen el suport d'una plataforma digital que agilitza el procés de correcció. L'avaluació de sisè té caràcter diagnòstic i no marca, en cap cas, la superació o no de l'etapa. El resultat de la prova no té efecte ni en l'avaluació final de l'alumnat, ni en la decisió de passar a l'ESO.

La realització de les proves es durà a terme en tres dies: avui, els alumnes s'avaluaran en les competències de llengua castellana i matemàtiques; el demà dimecres, 5 de maig, s'avaluaran la llengua catalana i llengua estrangera (anglès i/o francès); i el dijous 6 de maig es farà la prova de coneixement del medi natural i si s'escau, d'aranès.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius