dijous, 6 maig 2021

Ràdio Sió estrena avui el seu nou programa 'Jazz i músiques rares', a càrrec de Ramon Campà

Ràdio Sió estrena avui el seu nou programa 'Jazz i músiques rares', a càrrec de Ramon Campà

Ràdio Sió estrena aquest dijous, 6 de maig, el nou programa ‘Jazz i músiques rares', editat i presentat per Ramon Campà. El programa estarà basat en aquest estil de música tot i que també explorarà altres estils, tal i com indica Campà: "El jazz és la base principal del programa però no tot és jazz. El jazz també és molt flexible, moltes vegades hi ha estils que s'hi barregen i estils que són pròxims però que no són pròpiament jazz".

Al nou programa s'escoltarà molta música, que Campà s'encarregarà de contextualitzar d'una forma amena: "Explicar una mica d'on ve, quins músics hi ha, anècdotes sobre el tema... en definitiva, presentar el tema d'aquesta música per introduir-la i agafar un fil conductor per explicar-la".

‘Jazz i músiques rares' s'emetrà el primer dijous de cada mes a les 21.00 h, i es farà una redifusió el tercer dijous de cada mes, a la mateixa hora. Es pot seguir en directe al 107.9 de la FM i també mitjançant la web radiosio.cat. També es podrà escoltar al podcast de l'emissora, a l'espai de Ràdio a la Carta de la web de Ràdio Sió.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius