dilluns, 10 de maig 2021

Bona valoració del primer curs de la FP de forneria, pastisseria i torroneria a Agramunt

Bona valoració del primer curs de la FP de forneria, pastisseria i torroneria a Agramunt

A les acaballes del primer curs del nou cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, pastisseria i confiteria que s'ha ofert aquest any a Agramunt, la valoració és molt positiva per part de professors i alumnes, qui destaquen que es tracta d'una formació molt pràctica i adaptada a les necessitats dels sectors laborals als que es dirigeix. Així ho destaca una de les professores, Marta Coll: "Ha sigut una iniciativa, per part de l'institut, molt esperada; és molt necessari per les empreses i pel sector de la restauració al poble d'Agramunt i veiem que l'alumnat està adquirint els coneixements necessaris per entrar a treballar en aquest sector".

També ho destaca la Fati, alumna del primer curs d'aquest cicle: "Al principi m'esperava alguna cosa més diferent però m'ha sorprès molt aquest cicle perquè és molt pràctic i això m'agrada, perquè sento que he après més".

Es tracta del primer cicle formatiu de grau mitjà de l'Institut Ribera del Sió, que el pot acollir gràcies a un conveni amb el gremi de torronaires. Amb aquests estudis postobligatoris s'aprèn a elaborar productes de fleca, pastisseria i confiteria; amb 2.000 hores de formació, 1.617 lectives al centre educatiu i 383 pràctiques en un centre de treball distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Per les persones que es vulguin inscriure al proper curs, les preinscripcions estan obertes de l'11 al 17 de maig. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web del centre, www.insio.cat o trucar al telèfon 973.39.08.03.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 8°C
  DC.
 • 8°C
  DJ.
 • 8°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 9°C
  DG.

En directe

Els Informatius