dimarts, 11 maig 2021

L'Ajuntament d'Agramunt, punt de tramitació de les subvencions per al pagament del lloguer

L'Ajuntament d'Agramunt, punt de tramitació de les subvencions per al pagament del lloguer

L'Ajuntament d'Agramunt ha habilitat, fins el divendres 21 de maig, un punt de suport a la tramitació de les subvencions per al pagament del lloguer, convocades per l'Agència Catalana de l'Habitatge a través del departament de Territori i Sostenibilitat. Entre altres, el consistori facilitarà informació de la documentació i requisits necessaris per accedir a aquestes subvencions, la convocatòria de les quals romandrà oberta fins el 4 de juny. Les subvencions per al pagament del lloguer són uns ajudes destinades a facilitar l'accés i la permanència en un habitatge de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

La subvenció pot anar entre el 20 i el 40 per cent de l'import de la renda de lloguer anual, en funció de l'esforç que representi pagar-lo. Per determinar-ne la quantia, es tindrà en compte l'import del rebut de lloguer corresponent al mes anterior a la presentació de la sol·licitud.

En el cas de la demarcació de Lleida, un dels requisits principals per accedir-hi és que el lloguer mensual no superi els 500 euros.

Així mateix, cal presentar el document d'identitat, el certificat o volant de convivència, el justificant d'ingressos, el contracte de lloguer, el rebuts corresponents al 2021 i l'imprès de la sol·licitud. La tramitació també es pot fer telemàticament a través de www.gencat.cat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 27°C
  DJ

En directe

Els Informatius