dimecres, 12 de maig 2021

La Biblioteca s'uneix a la campanya per fomentar el reciclatge de petits aparells elèctrics i electrònics

La Biblioteca s'uneix a la campanya per fomentar el reciclatge de petits aparells elèctrics i electrònics

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot s'ha adherit a la campanya ‘Canvia el xip, recicla'ls', una iniciativa per fomentar la recollida selectiva i el reciclatge d'aparells elèctrics i electrònics a través de les biblioteques públiques de Catalunya. L'objectiu és intensificar la implicació de la ciutadania en la reducció de residus i en el canvi de sistema cap a una economia circular, que prioritzi el reaprofitament i valorització dels residus com a productes nous.

Concretament, des del 26 al 31 de maig, la biblioteca acollirà una exposició sobre el reciclatge i un punt verd de recollida de petits aparells electrònics i elèctrics, on dipositar telèfons, màquines d'afaitar, planxes o ràdios que ja no funcionen. 

En el marc de la campanya, el dissabte 29 de maig, a les 11.30h, acollirà un espectacle de contes i màgia i un taller de reciclatge, destinat a infants de 4 a 10 anys. Dos personatges explicaran als infants la necessitat de reciclar i reaprofitar els aparells elèctrics per tal de contribuir a la sostenibilitat del planeta.

Per aquesta activitat, cal fer una inscripció prèvia al telèfon 973.39.25.83 o al correu [email protected] Les places són limitades. 

Aquesta és una iniciativa promoguda pels departaments de Cultura i de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius