dijous, 13 maig 2021

La Coral d'Avui homenatja a Ramon Casals amb el concert del cor Lieder Càmera

La Coral d'Avui homenatja a Ramon Casals amb el concert del cor Lieder Càmera

La Coral d'Avui i Coral Bon Cant homenatjaran, aquest diumenge, 16 de maig, al que durant 30 anys va ser el director de les corals amb la novena edició del concert en homenatge a Ramon Casals. En aquesta ocasió, el cor que oferirà el concert és Lieder Càmera de Sabadell, formació coral que celebra, a més, el seu 30è aniversari. El director del cor, Josep Vila, explica que l'espectacle que portaran a Agramunt es diu ‘Essències', i és un recull de diferents gèneres musicals que ha interpretat el cor durant la seva història: "L'espectacle es diu ‘Essències' i ve a ser un tastet dels diferents estils que el cor ha cultivat durant tot aquest temps en els seus programes ‘a capella'".

Vila afegeix també que la part d'escenografia complementa a la part vocal: "Amb la idea d'aquestes essències, és com anar olorant els perfums que han inspirat les diferents línies de repertori. A més, hem aconseguit, amb petites accions teatrals, que aquesta aparença eclèctica que té el programa es converteixi en un camí absolutament lògic".

Així doncs, al concert s'hi podrà sentir obres Brahms, Toldrà, Howells, Ollé i Sabaté, Vaughan Williams i Morera, entre d'altres. També es farà un homenatge a Carles Santos, artista que va mantenir una estreta col·laboració amb el cor Lieder Càmera.

El concert tindrà lloc el diumenge, 16 de maig, a les 12 del migdia a la sala teatre del Casal Agramuntí. El preu de l'entrada és de 10 euros i es poden comprar per internet a través de www.inscripicions.cat i a l'Oficina de Turisme.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

35°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 20%
vent: 25km/h S

 • 37°C
  DT
 • 36°C
  DC
 • 31°C
  DJ
 • 31°C
  DV
 • 30°C
  DS

En directe

Els Informatius