dimecres, 26 maig 2021

La Biblioteca s'uneix a la campanya 'Canvia el xip, recicla'ls'

La Biblioteca s'uneix a la campanya 'Canvia el xip, recicla'ls'

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot acull durant aquesta setmana la campanya ‘Canvia el xip, recicla'ls', una iniciativa per fomentar la recollida selectiva i el reciclatge d'aparells elèctrics i electrònics a través de les biblioteques públiques de Catalunya. L'objectiu és intensificar la implicació de la ciutadania en la reducció de residus i en el canvi de sistema cap a una economia circular, que prioritzi el reaprofitament i valorització dels residus com a productes nous.

Fins el 31 de maig, es pot visitar a la biblioteca d'Agramunt una exposició sobre el reciclatge i dipositar en un contenidor petits aparells electrònics i elèctrics, com ara telèfons, màquines d'afaitar, planxes o ràdios que ja no funcionen. 

Per altra part, el dissabte 29 de maig, a les 11.30h, acollirà un espectacle de contes i màgia i un taller de reciclatge, destinat a infants de 4 a 10 anys. Dos personatges explicaran als infants la necessitat de reciclar i reaprofitar els aparells elèctrics per tal de contribuir a la sostenibilitat del planeta.

Per aquesta activitat, promoguda pels departaments de Cultura i Territori i Sostenibilitat, cal fer una inscripció prèvia al telèfon 973 39 25 83 o al correu [email protected] Les places són limitades. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

32°C

intervals de nuvolositat
prob. precipitació: 15%
humitat: 30%
vent: 10km/h S

 • 31°C
  DC
 • 32°C
  DJ
 • 33°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 36°C
  DG

En directe

Els Informatius