dimecres, 2 juny 2021

Les piscines obriran el proper 19 de juny amb la piscina petita reformada

Les piscines obriran el proper 19 de juny amb la piscina petita reformada

Agramunt reobrirà les piscines municipals el proper 19 de juny, quan es donarà el tret de sortida a la temporada d'estiu que s'allargarà fins al proper 2 de setembre. Aquest any, s'ha optat per continuar amb les mesures de protecció enfront la Covid-19 que es van introduir l'any passat tot i que es preveu que, en funció del que acabi decidint el Procicat, pugui modificar-se alguna d'aquestes mesures, com per exemple, el límit d'aforament. Així doncs, els abonaments funcionaran per franges horàries i per quinzenes, i l'usuari haurà d'escollir en quina voldrà accedir a les piscines. S'han establert  criteris bàsics per poder assegurar el distanciament social en el moment de fixar els límits permesos per a cada quinzena. 

S'han fixat cinc quinzenes diferents de tres setmanes entre els mesos de juny i setembre que estaran subjectes a la capacitat permesa per cada torn. Pel que fa als torns i als preus, seran els mateixos que l'any passat. 

També s'han activat els cursets de natació, que es fan amb quatre torns del 28 de juny al 27 d'agost. El regidor d'Esports, Josep Maria Carrera, ho explica: "Tornarem a fer cursets a partir dels 3 anys i començarem el 28 de juny. El primer torn serà de tres setmanes, del 28 de juny al 16 de juliol, i a partir del 19 juliol hi haurà tres torns de quinze dies. Del 19 al 30 de juliol; del 2 al 13 d'agost i del 16 al 27 d'agost".

A diferència d'altres anys, aquest estiu no hi haurà prova de nivell específica i els grups es faran per edats. Les inscripcions per a cada torn es tancaran el dijous anterior a l'inici d'aquest i es podran apuntar un màxim de 65 infants per torn. No es faran finals de cursets als dissabtes.

Pel que fa al perfeccionament, s'establiran els mateixos torns que els cursets de natació. En aquest cas els joves podran escollir entre fer horari de matí (de 9 a 10 h) o al vespre (de 20 a 21 h). Pels adults només es contempla l'opció del vespre de 21 a 22 h. 

Tota la informació i els passos per fer les inscripcions es pot trobar al web www.agramuntesports.cat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius