dijous, 3 juny 2021

Els 'Diàlegs amb la Terra' de Joanpere Massana, nova exposició al celler Mas Blanch i Jové

Els 'Diàlegs amb la Terra' de Joanpere Massana, nova exposició al celler Mas Blanch i Jové

L'artista Joanpere Massana presenta al celler Mas Blanch i Jové el projecte ‘Diàlegs amb la terra', una selecció d'obres de diferents sèries que volen dialogar amb els paisatges de les vinyes i integrar-se a aquestes.  L'artista reflexiona sobre la fragilitat de la vida a partir de l'evocació d'allò efímer, delicat. 

La instal·lació ha estat creada a partir d'un espai i barreja obres de gran format de la seva sèrie ‘Aire'. El discurs és complementat amb assemblatges de la sèrie ‘El llibre de les flors'. En el conjunt, Massana ha aconseguit crear un ambient en sintonia amb l'entorn i en connexió en la terra i realitzar una proposta poètica sobre la reflexió i la importància d'aturar-se en el camí per degustar les petites grans coses que tenim al nostre entorn.

L'artista farà una visita guiada dia 12 de juny a les 12.00 h. També s'oferirà als assistents un tast de vins. Tot això de manera gratuïta. Les places seran limitades i caldrà reserva prèvia.

L'exposició de l'artista Joanpere Massana inaugura, a la vegada, la temporada d'estiu a Mas Blanch i Jové on també es faran altres activitats com concerts i performances.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius