dimarts, 8 juny 2021

Bernat Solé, possible nou delegat del Govern a Lleida

Bernat Solé, possible nou delegat del Govern a Lleida

L'agramuntí Bernat Solé és un dels noms als que s'apunta com a nou delegat del Govern a Lleida, en substitució de l'actual, Ramon Farré. Tot i que encara s'ha de confirmar aquesta notícia, que ahir avançaven diferents diaris com La Manyana o El Segre, es preveu que l'ex conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència sigui qui ocupi aquest càrrec fins que la inhabilitació sigui ferma. Solé, en una entrevista a Ràdio Sió, apunta a que no hi ha una data concreta per a que la sentència sigui ferma: "Vam presentar un recurs al Tribunal Suprem i estem a l'espera que el tribunal resolgui. Evidentment, les esperances són poques, veient els posicionaments que ha anat tenint el Tribunal Suprem i és possible que en les properes setmanes o mesos hi hagi la inhabilitació ferma". Es preveu que el nomenament dels delegats territorials tingui lloc la propera setmana. 

Sobre la seva etapa com a conseller, Solé valora la feina feta, sobretot, en tres gran àmbits: "La valoració que faig és satisfactòria. M'he sentit realitzat pels reptes que se'm van encomanar, com és, en primer lloc, organitzar unes eleccions en plena pandèmia; en segon lloc, endreçar un departament que havia patit molt per la situació que havia viscut dins del propi departament però també per la repressió judicial i un tercer element que era explicar-nos a l'exterior en tota la nostra globalitat".

Altres grans reptes de l'etapa de Solé com a conseller ha sigut el retorn de les persones que, durant l'inici de l'estat d'alarma, no podien retornar a Catalunya, entre altres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

26°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 10km/h NE

 • 38°C
  DT
 • 39°C
  DC
 • 37°C
  DJ
 • 40°C
  DV
 • 41°C
  DS

En directe

Els Informatius