dimarts, 8 juny 2021

Una avaria al transformador de l'avinguda Jaume Mestres afecta als carrers adjacents

Una avaria al transformador de l'avinguda Jaume Mestres afecta als carrers adjacents

Des de l'Ajuntament d'Agramunt s'informa que l'avaria de llum que ha afectat a diferents carrers durant el dia d'avui està localitzada i els tècnics hi estan treballant. Concretament, l'avaria està al transformador ubicat a l'avinguda Jaume Mestres i per això estan afectats tots els carrers pròxims a aquesta zona i que s'alimenten d'aquest transformador. 

S'hi està treballant i per aquest motiu, al llarg del matí s'ha anat actualitzant l'hora prevista del restabliment del servei en funció dels treballs que fan els operaris.

En aquests moments està previst que la llum es restableixi a les 18.30h aproximadament. El número de la incidència per possibles reclamacions amb les companyies asseguradores: incidència número 2500136.

De totes maneres es pot seguir l'estat de l'avaria des del web d'E-distribución accesible per a tothom. Des d'aquí s'està fent el seguiment de l'avaria i informant la població. 

Les persones afectades poden fer el seguiment a través d'aquest web o poden formular la seva queixa al telèfon d'avaries de la companyia Endesa 800.760.706.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

14°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 80%
vent: 10km/h NE

 • 29°C
  DS
 • 27°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 25°C
  DT
 • 24°C
  DC

En directe

Els Informatius