dimarts, 15 juny 2021

L'Urgell s'adhereix a l'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà

L'Urgell s'adhereix a l'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà

El Consell Comarcal de l'Urgell s'ha adherit a l'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). L'adhesió va ser aprovada en el darrer ple del consell comarcal i ara el director general de l'AMTU, Joan Serra, i el president del consell comarcal, Gerard Balcells, han fet una trobada per formalitzar l'adhesió.

Amb aquesta nova incorporació, l'AMTU compta ara ja amb un total de 118 entitats associades: 110 ajuntaments, 1 Entitat Municipal Descentralitzada i 7 consells comarcals, que en total representen una població de 2,4 milions d'habitants i 47 milions de viatgers transportats anualment.

Cal dir que el Consell Comarcal de l'Urgell és el primer de la demarcació de Lleida que forma part de l'AMTU. Arran d'aquesta adhesió, l'AMTU assessorarà tècnicament el Consell Comarcal de l'Urgell per concretar i prioritzar actuacions en matèria de mobilitat i estudiar la possibilitat d'implantació de noves modalitats de transport a la comarca que millorin la connectivitat entre els municipis.

L'AMTU és una associació de municipis d'àmbit nacional català, que treballa per la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d'arreu de Catalunya i, per tant, està oberta a tots aquells ens locals que en vulguin formar part.

La finalitat de l'AMTU és la millora constant del transport col·lectiu de viatgers, així com de la mobilitat en general, a partir de l'optimització dels recursos disponibles, l'assessoria tècnica als associats, l'acompanyament en la gestió, i la representació i defensa dels interessos dels membres associats davant de les administracions i organismes competents en la matèria.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

9°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 23°C
  DJ
 • 21°C
  DV
 • 27°C
  DS

En directe

Els Informatius