divendres, 18 juny 2021

La paella de Sant Joan, amb reserva prèvia

La paella de Sant Joan, amb reserva prèvia

L'Ajuntament d'Agramunt ha decidit tirar endavant una nova edició de la paella de sant Joan que es farà com sempre el dia 24 de juny. Enguany se celebrarà la 37a edició de la paella, i també serà la 5a Paella Solidària. El canvi més important vers edicions anteriors, és que els tiquets s'hauran de reservar amb anterioritat. Així, aquest any caldrà reservar els tiquets que es podran comprar per internet a través del següent enllaç o de forma presencial a l'Oficina de Turisme o a l'Espai Cívic. 

El preu de la ració de paella es manté a 5 euros i també inclourà un torró i un panet. Les reserves es podran fer fins al dilluns 21 de juny. 

S'establiran dos torns per repartir la paella i evitar així les aglomeracions. El primer torn serà de les 13.45 h a les 14.15h, i el segon torn de les 14.15 h a les 14.45 h. El torn s'escollirà en el moment de comprar els tiquets. 

Durant el repartiment, caldrà seguir en tot moment les normes de seguretat establertes per la Covid-19. L'ús de la mascareta serà obligatori, caldrà mantenir les distàncies de seguretat a la cua, i caldrà fer ús dels dispensadors de gel hidroalcohòlic. 

Des de l'ajuntament s'anima a totes les persones que s'apuntin i que el dia 24 vagin a menjar la paella al passeig, que és a l'aire lliure i que ho faci en petits grups i seguint totes les mesures establertes.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 80%
vent: 10km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 9°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 8°C
  DV

En directe

Els Informatius