dilluns, 21 juny 2021

Joanpere Massana exposa 'Diàlegs amb la terra' al celler Mas Blanch i Jové

Joanpere Massana exposa 'Diàlegs amb la terra' al celler Mas Blanch i Jové

L'artista Joanpere Massana exposa al celler Mas Blanch i Jové el projecte ‘Diàlegs amb la terra', una selecció d'obres de diferents sèries que volen dialogar amb els paisatges de les vinyes i integrar-se a aquestes. La instal·lació ha estat creada a partir d'un espai i barreja obres de gran format de la seva sèrie ‘Aire': "Potser era més interessant agafar el concepte de la terra, del paisatge, del naixement i de la mort i dialogar amb aquests conceptes en aquest espai. El que he fet és treballar en dos series, una que és ‘El llibre de l'Aire', on començo amb una peça de gran format que es titula ‘Vida' i, partir d'aquí, es van desenvolupant diferents obres bidimensionals i tridimensionals".

El discurs és complementat amb assemblatges de la sèrie ‘El llibre de les flors', que fan clara referència, pels materials emprats a la idea de l'efímer. 

Aquesta exposició de l'artista Joanpere Massana inaugura la temporada d'estiu a Mas Blanch i Jové que també està programant pels propers mesos altres activitats com concerts, performances, etc.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 12°C
  DV
 • 14°C
  DS
 • 11°C
  DG

En directe

Els Informatius