dimarts, 22 juny 2021

El curs 'Art i Territori' explorarà la relació entre l'objecte i l'art des de diferents vessants

El curs 'Art i Territori' explorarà la relació entre l'objecte i l'art des de diferents vessants

Agramunt recupera, aquest estiu, el curs ‘Art i Territori', que l'any passat no es va poder fer a causa de la pandèmia. Aquest any tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de juliol i l'eix temàtic del curs serà ‘l'objecte trobat'. La coordinadora del curs, Maria Codorniu, explica que es tracta d'una experiència formativa molt vinculada al territori: "És un curs molt pràctic perquè ‘Art i Territori' ha volgut ser, des d'un primer dia, un espai d'aprenentatge participatiu per compartir experiències artístiques i creatives lligades a Agramunt i a la nostra zona". De fet, des de l'organització del curs es recorda que no cal ser ni universitari ni tenir estudis relacionats amb l'art, sino que al curs hi pot participar tothom qui tingui una inquietud pel món artístic i el territori.

Els diferents ponents del curs d'aquest any treballaran els conceptes d'art i objecte des de diferents vessants. Un dels ponents del curs, l'artista Joanpere Massana, explica que en la seva sessió es treballarà l'embolcall del torró des de l'art objectual: "Treballar l'embolcall del torró, com és la capsa. Es treballarà a nivell modular per crear nous objectes, ja que una de les funcions de l'art objectual és, a partir d'un o varis elements repetits, crear un objecte nou, per tant, una funció i conceptes nous".

A part, com a ponents del curs també hi haurà els artistes plàstics Serafina Balasch Puig, Gerardo García Ortín, Nil Nebot Torrella; els arqueòlegs Òscar Escala Abad i Andreu Moya Garra, la professora de la Universitat de Lledia Glòria Jové Monclús i el director de Lo Pardal Fundació Guillem Viladot, Pau Minguet.

El curs té una durada de 25 hores (3 dies). També es pot fer les inscripcions per a un dia o per a dos. El preu del curs és de 60,00 euros per l'estudiantat, PAS i PDI de la UdL i persones matriculades a les Aules d'Extensió Universitària adscrites a la UdL. Per la resta, el preu és de 80,00 euros. Si les inscripcions són per dies, els dos primers tenen un preu de 30 euros cada un i, el dissabte, de 20 euros.

Les inscripcions es poden fer al següent enllaç.


Imatge: La presentació del curs ha tingut lloc avui amb la presència dels torronaires d'Agramunt, que aquest any participaran en el curs.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 12°C
  DV
 • 14°C
  DS
 • 11°C
  DG

En directe

Els Informatius