dimecres, 23 juny 2021

L'Aquafitness i el ioga tornen a les piscines aquest estiu

L'Aquafitness i el ioga tornen a les piscines aquest estiu

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Agramunt ha decidit tirar endavant les activitats esportives d'aquafitness i ioga que es fan a les piscines durant la temporada d'estiu. Concretament, les sessions de ioga es faran els dilluns i els dimecres de les 20.15 h a 21.15 h. Les sessions aniran a càrrec de la Laia Sera i tindran un cost de 6 euros per persona. La primera sessió es farà el dilluns 5 de juliol i s'allargarà fins al 28 de juliol.

D'altra banda, les sessions d'aquafitness es faran el dimarts i els dijous en dues franges horàries diferents: la del migdia que es farà de les 13.20 h a les 14.20 h, i als vespres de 20 a 21 h. Els preus de la sessió varien segons la franja escollida.

La primera sessió es farà el dimarts 6 de juliol i les sessions s'allargaran fins al 12 d'agost. 

Les inscripcions per ambdues activitats s'han de fer directament a la taquilla de les piscines abans de l'inici de la sessió. 

Cal tenir en compte que les sessions es faran sempre que hi hagi un mínim d'inscrits. A més, pel bon funcionament de l'activitat es limitarà l'aforament en cas que no es pugui garantir la distància social entre els participants.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

10°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 90%
vent: 5km/h NE

 • 13°C
  DV
 • 10°C
  DS
 • 5°C
  DG
 • 6°C
  DL
 • 12°C
  DT

En directe

Els Informatius