dimecres, 30 juny 2021

Agramunt recull 340kg de càpsules de cafè en dos mesos

Agramunt recull 340kg de càpsules de cafè en dos mesos

Agramunt va habilitar, el passat 10 de març, quatre punts de recollida de càpsules de cafè usades en diferents punts de la vila. Des de la instal·lació d'aquests cubells per recollir aquest tipus de residu i fins a finals del passat mes de maig, s'han recollit, només a Agramunt, gairebé 340kgs. Concretament s'ha recollit 95'5 kg de càpsules d'alumini, i 244 kg de càpsules de plàstic. 

A totes les càpsules recollides, se'ls hi fa un tractament per separar els diferents components que la formen. L'alumini i l'acer lleuger es recicla, el plàstic es tracta i de les restes de cafè se'n fa compost. 

La correcta separació d'aquestes càpsules contribueix directament en la qualitat del triatge, millorant les dades de reciclatge al municipi. D'aquesta manera s'eviten impropis en altres fraccions, ja que no es consideren envasos o residus orgànics. Només es tiren a l'orgànica aquelles càpsules que són 100 per cent biodegradables.

Els punts on hi ha col·locats els cubells són les oficines de l'Ajuntament, l'Espai Cívic, la biblioteca i la deixalleria.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

23°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 65%
vent: 15km/h NE

 • 31°C
  DJ
 • 32°C
  DV
 • 33°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 37°C
  DL

En directe

Els Informatius