dimarts, 13 juliol 2021

La pandèmia obliga a tancar dos camps de treball i a modificar les activitats del d'Agramunt

La pandèmia obliga a tancar dos camps de treball i a modificar les activitats del d'Agramunt

Els camps de treball que estan tenint lloc durant aquest estiu a diferents localitats del territori estan veient com la pandèmia per Covid-19 està afectant més que l'any anterior. En la visita que la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Lourdes Ravetllat, ha fet avui al camp de treball d'Agramunt, ha exposat que són dos els camps que s'han hagut de suspendre per la pandèmia: "En general ens estem trobant més dificultats que l'any passat perquè l'any passat teníem la traçabilitat més controlada, perquè veníem d'uns mesos de confinament. Aquest any, venen de finals de curs, de festivals i revetlles i ens estan sortint casos positius i, en conseqüència, tots els contactes directes s'han d'aïllar i hem hagut de tancar un parell de camps".

Pel que fa al camp d'Agramunt, té lloc amb 11 participants, dos menys de les que estaven previstes que ja no van poder anar al camp a causa d'un positiu. Una de les monitòries del camp, Marina Minguell, explica que també han hagut de modificar algunes de les activitats previstes: "En un principi havíem de fer un contacte directe amb els torronaires d'Agramunt però ens hem hagut d'adaptar perquè pel tema Covid-19 no hem pogut fer les visites".

Tot i l'afectació de la pandèmia, el camp de treball d'Agramunt es desenvolupa amb normalitat. Les participants han estat confeccionant elements de fusta per tal de crear una ruta d'orientació dedicada als torrons, elements que han creat juntament amb els usuaris de la fusteria ubicada a Cal Carreter, i també han pintat un mural a les piscines d'Agramunt.

La ruta d'orientació tindrà lloc el dissabte, 17 de juliol al matí.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 15km/h E

 • 34°C
  DJ
 • 37°C
  DV
 • 30°C
  DS
 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL

En directe

Els Informatius