dilluns, 19 juliol 2021

Arranquen les obres a la Raval de Puigverd

Arranquen les obres a la Raval de Puigverd

Agramunt inicia, aquesta setmana, les obres a la Raval de Puigverd, un dels carrers que dona continuïtat a la reforma que ja fa un temps es va iniciar al Casc Antic, tal i com indica l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández: "És un carrer que s'ha quedat molt obsolet i és un carrer que fa d'enllaç de continuïtat del Casc Antic, una zona que hem anat arreglant durant els darrers anys".

L'objectiu de les obres és sanejar el carrer, eliminar barreres arquitectòniques i modernitzar les instal·lacions: "No només és sanejar el carrer i eliminar les barreres arquitectòniques i millorar i modernitzar les instal·lacions que tenim soterrades sinó que també deixarem el carrer preparat per a que, de cara a un futur, es pugui soterrar els diferents serveis bàsics de les diferents companyies".

Així doncs, entre les principals actuacions que s'hi faran hi ha la renovació de la canonada d'aigua que enllaça els dipòsits amb els domicilis; també es renovarà el ferm i les instal·lacions que van soterrades i, a la part superior del ferm, s'eliminarà els trams actuals de vorera per tal de deixar el carrer al mateix nivell.

L'actuació compta amb un pressupost de 240.000 euros i un període d'execució d'uns 6 mesos. No obstant, la previsió que, quan s'aixequi el ferm es pugui trobar trulls o restes arqueològiques, a causa de la proximitat amb el nucli antic de la vila, pot provocar que el període d'execució sigui major. 

Dir, a més, que com a conseqüència de les obres, la zona d'aparcament de l'Acadèmia no es podrà utilitzar per estacionar vehicles a partir del dilluns 19 de juliol. Aquest espai s'utilitzarà per instal·lar maquinària i material de les obres. 

Es demana retirar tots els vehicles estacionats abans de les 07h del matí del dia 19. S'avisarà a la grua en cas d'incompliment.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

6°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 10km/h NE

 • 22°C
  DL
 • 20°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 21°C
  DJ
 • 23°C
  DV

En directe

Els Informatius