divendres, 23 juliol 2021

Montclar celebra la Festa Major amb actes adaptats a les restriccions actuals

Montclar celebra la Festa Major amb actes adaptats a les restriccions actuals

Montclar celebra, des d'avui i fins diumenge, una Festa Major adaptada a l'època de pandèmia i a les restriccions actuals. Gerard Fontanet, membre de l'Associació de Jovent de Montclar, indica que són actes molt pensats per la gent del poble: "Ens hem centrat més en organitzar actes per la gent del poble; que permetin estar asseguts i que permetin passar una bona estona tenint en compte que l'horari també es redueix molt a causa de les restriccions".

La Festa Major començarà avui divendres, amb el concert acústic de ‘El gat de tres potes'. Per tal d'adaptar-se a les normes anti-covid, primer tindrà lloc el concert i després, es farà el pregó, el bingo popular i, finalment, es repartirà el sopar de Festa Major pels domicilis de la localitat.

De cara al dissabte, primer es repartirà el sopar per les cases i després s'ha organitzat, a partir de les 21-45 h, l'espectacle humorístic ‘Qui paga?', amb Gabriel Bencompte, Pau Sala i Marc Crespo. Quan acabi, tindrà lloc el concert amb Fa1na.

Pel que fa a diumenge, a les 19:30 començarà el concert amb l'orquestra Premium.

A causa de la normativa actual, s'ha de reservar un entrada per a totes les activitats, que seran gratuïtes a excepció dels actes del dissabte, que tindrà un cost de 3 euros. Les entrades es poden reservar físicament a l'Oficina de Turisme d'Agramunt i també a Artesa, als establiments Informàtica Göteborg i a La Pelu. També es pot fer la reserva de les entrades de forma online als següents enllaços pel divendres, dissabte i diumenge.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C


prob. precipitació: 15%
humitat: 55%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 25°C
  DL
 • 17°C
  DT

En directe

Els Informatius