dilluns, 9 d’agost 2021

Agramunt reclama a Banc Sabadell que no tanqui l'oficina durant el mes d'agost

Agramunt reclama a Banc Sabadell que no tanqui l'oficina durant el mes d'agost

L'Ajuntament d'Agramunt ha enviat una reclamació per escrit al Banc Sabadell per tal de mostrar el desacord a la decisió de tancar, durant tot el mes d'agost, l'oficina que l'entitat bancària té a la vila. L'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, explica que des del consistori es considera que el servei que l'oficina ofereix a la vila és molt important i que hi ha persones que no poden desplaçar-se fora del municipi per fer certes gestions: "Com a juntament veiem que perdem un servei bàsic i tot i que sí que hi ha la banca digital que fa anar molta gent, hi ha moltes persones, sobretot les més grans que tenen més dificultats per desplaçar-se, que no la fan anar i necessiten anar personalment al banc a fer les seves gestions".

A part, també es considera que aquesta decisió suposa un perjudici pels negocis locals que habitualment treballen amb aquesta entitat bancària i que hi fan gestions a diari. En la reclamació, des d'Agramunt es recorda que hi ha un volum prou significatiu de clients que requereixen d'aquest servei, ja sigui del propi municipi com de localitats amb menys població de la Ribera del Sió.

La queixa s'ha formalitzat també des d'altres municipis de la comarca com Bellpuig, localitat on també s'ha tancat l'oficina durant aquest mes d'agost.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

5°C


prob. precipitació: 85%
humitat: 95%
vent: 30km/h E

 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 12°C
  DG.

En directe

Els Informatius