dimarts, 24 agost 2021

Agramunt organitza un camp de treball local

Agramunt organitza un camp de treball local

La regidoria de Joventut ha organitzat un camp de treball local per la segona setmana de setembre. Els camps de treball local són experiències de voluntariat que es realitzen durant un període determinat. Estan pensades per a joves de 12 a 17 anys que destinen part del seu temps per donar suport en una comunitat local en concret.

En el cas d'Agramunt es farà del 7 al 10 de setembre de 9.00 a 13.00 h a l'Espai Cívic. L'objectiu del projecte és promoure la participació i el compromís dels joves i, a més, crear vincles amb el poble. Els joves faran hores de voluntariat realitzant diferents tasques tècniques en diferents àmbits que consistiran en la millora de l'entorn del municipi. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al 31 d'agost a les oficines de l'Ajuntament. 

La recompensa per participar al camp de treball local serà poder participar a la festa que es farà a les piscines amb dj l'últim dia del camp a la tarda. 

Per a més informació, es pot trucar al servei de joventut d'Agramunt, al telèfon 666 363 542 (Eva), o contactar mitjançant el correu electrònic [email protected]

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

26°C


prob. precipitació: 80%
humitat: 50%
vent: 10km/h S

 • 26°C
  DG
 • 27°C
  DL
 • 26°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 25°C
  DJ

En directe

Els Informatius