dimarts, 24 agost 2021

L'Ajuntament d'Agramunt ampliarà aforaments en els actes de Festa Major on sigui possible

L'Ajuntament d'Agramunt ampliarà aforaments en els actes de Festa Major on sigui possible

El passat divendres es va comunicar a través de l'App el programa de la Festa Major d'aquest any. Es va apostar per aquest canal amb l'objectiu que els veïns d'Agramunt fossin els primers a disposar del programa i, per tant, donar prioritats als agramuntins en la reserva d'entrades per als diferents actes, amb aforaments limitats per l'actual situació sanitària. Actualment, part de les entrades estan exhaurides, i pràcticament totes han estat reservades per agramuntins i agramuntines.

No obstant això, l'equip de govern i la comissió de festes és conscient que hi ha agramuntins que s'han quedat sense entrada pels actes que volien. Per aquest motiu, des del consistori han anunciat que estan treballant per ampliar els aforaments en tots aquells actes que sigui possible complint les restriccions vigents del Procicat. 

En aquest sentit, cal tenir en compte que el sistema permet l'anul·lació d'entrades. Això vol dir que si una persona retorna les seves entrades, aquestes tornen a estar disponibles automàticament, de manera que pot ser que en algun moment determinat hi hagi entrades disponibles per alguna activitat on estaven exhaurides.

Amb tot, per tal de donar resposta a la demanda de més entrades, en aquests moments s'està estudiant l'ampliació de l'aforament d'alguns actes sempre que la normativa vigent ho permeti i tenint en compte la situació epidemiològica del moment.

D'aquesta manera, el dilluns 30 d'agost es podran reservar noves entrades pels actes infantils a través de la web d'Agramunt, i de forma  presencial a les oficines de  Turisme. I pel que fa als actes que se celebren al Camp de Futbol, les noves entrades es posaran a disposició únicament de manera presencial a l'Ajuntament d'Agramunt de 9h a 13h fins a exhaurir-les.

Pel que fa totes les activitats esportives, les reserves es posaran a disposició del públic demà dimecres 25 d'agost a través de la web del Patronat d'Esports.

IMPORTANT! Es demana a tothom que hagi reservat una entrada, ser responsable i solidari, i assistir als actes pels quals ha reservat lloc.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C


prob. precipitació: 15%
humitat: 55%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 25°C
  DL
 • 17°C
  DT

En directe

Els Informatius