dilluns, 30 agost 2021

Les noves entrades per diferents actes de Festa Major, habilitades a partir d'avui

Les noves entrades per diferents actes de Festa Major, habilitades a partir d'avui

L'Ajuntament d'Agramunt habilitarà a partir d'avui noves entrades disponibles per diferents actes de Festa Major, una possibilitat que permet la normativa del Procicat. Els canals per reservar entrades per la Festa Major són les webs (www.agramunt.cat o www.entrapolis.com) i, presencialment, a l'Oficina de Turisme, que obre de dimarts a diumenge. A excepció de les entrades dels concerts del camp de futbol, que es podran reservar presencialment a partir del dilluns 30 d'agost, de 9 a 14 hores, a l'Ajuntament d'Agramunt fins a exhaurir-les.

Des del consistori es demana fer un ús responsable de les entrades i, en cas de tenir una entrada i no poder assistir a l'espectacle, es faci el retorn a través del correu que van rebre al comprar-les, d'aquesta manera quedaran de nou a disposició de la gent que no n'hagi pogut obtenir.

Per tal de donar cabuda al màxim de persones, la reserva d'entrades per als concerts del camp de futbol estarà limitada a 4 per persona. Així mateix, només es faran reserves a persones majors de 16 anys, ja que els menors d'aquesta edat cal que vagin acompanyats d'un adult per accedir a qualsevol dels actes programats.

La previsió i ampliació d'aforaments s'ha fet seguint la normativa vigent i atenent a la situació epidemiològica actual, que obliga a regular els aforaments per qualsevol activitat oberta al públic.

D'altra banda, els programes de la Festa Major estan disponibles als equipaments municipals, com ara Oficina de Turisme, biblioteca, piscines o pavelló, i als establiments comercials que els han recollit a l'Ajuntament. 

També es pot consultar online a través de l'APP i de la web de l'Ajuntament, al següent enllaç.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

25°C


prob. precipitació: 80%
humitat: 50%
vent: 10km/h S

 • 26°C
  DG
 • 27°C
  DL
 • 26°C
  DT
 • 25°C
  DC
 • 25°C
  DJ

En directe

Els Informatius