divendres, 3 setembre 2021

La Festa Major recupera espais i activitats prèvies a la pandèmia

La Festa Major recupera espais i activitats prèvies a la pandèmia

La jornada d'avui divendres de Festa Major d'Agramunt està marcada per la recuperació de diferents espais i activitats previs a la pandèmia que, sota les normes de protecció enfront la Covid-19 actual, es podran fer per diferents públics. La primera de les activitats de la jornada d'avui tindrà lloc a l'Espai Cívic, on a les 12.00 h es farà la inauguració de l'exposició de pintures a l'oli ‘Nissaga', de les germanes Jaumina i Gabina Diaz Canosa. L'exposició es podrà veure fins al 6 de setembre inclòs en horari d'obertura de l'Espai Cívic.

Per altra part, a les 12.30 es recupera les sardanes a la plaça amb la Cobla Vents de Riella, que per tal de complir amb les normes de protecció enfront la Covid-19 es faran en format d'audició. 

Una altra novetat, a part de les sardanes, és la recuperació de les activitats esportives com el Campionat de Tennis Taula, indica la regidora de Festes, Judit Solé: "L'any passat no el vam poder fer i aquest any el tornem a recuperar. S'ha organitzat amb tota la seguretat i ens fa molta il·lusió tornar a reprendre aquest tipus d'actes perquè hi havia molta gent del poble que hi anava". Aquesta activitat es fa en col·laboració amb el Club Tennis Taula Xavier Sangrà d'Agramunt. 

També a la tarda, a les 18.00 h, la Plaça Fondandana acollirà l'espectacle infantil ‘Shake Shake', de la companyia Pakipaya. 

Al vespre, a les 20.30 h, la Plaça del Mercadal acollirà el concert amb l'orquestra Mediterrània i, a la mateixa hora, al camp de futbol, hi haurà el concert Jove amb Doctor Prats.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C


prob. precipitació: 15%
humitat: 55%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DV
 • 28°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 25°C
  DL
 • 17°C
  DT

En directe

Els Informatius