dissabte, 4 setembre 2021

Castellers i un concurs de tir de basquet, novetats de la jornada d'avui de la Festa Major

Castellers i un concurs de tir de basquet, novetats de la jornada d'avui de la Festa Major

La Festa Major d'Agramunt continua avui amb diferents novetats vers l'edició de l'any passat. Per una part, en l'àmbit de la cultura, Agramunt recupera l'actuació dels Castellers de Lleida, una actuació molt especial ja que l'any passat, que era quan feien 25 anys, no es va poder dur a terme per la pandèmia. La regidora de Festes, Judit Solé, ho explica: "Aquest any es recupera els castellers. No es podrà fer castells, perquè el Procicat no ho permet, però sí que permet fer pilars. Creiem que és un acte molt important de recuperar perquè l'any passat va fer 25 anys que venien a la nostra plaça i no ho vam poder celebrar". L'actuació dels Castellers de Lleida tindrà lloc a les 18.00 h a la Plaça de l'Església.

En l'àmbit esportiu, la novetat és que el Basquet Agramunt Club (BAC) organitza, a les 17.00 h, el torneig 3x3 el dissabte, una cita que tradicionalment tenia lloc el dilluns de Sant Gos, i també incorpora el concurs de tir. El president del BAC, Rubén Añé, explica en què consisteix aquest concurs: "Aquest any, s'ha inclòs també la modalitat del concurs de tir, amb la màquina dr. Tish- Triple Shot i premis molt engrescadors pels 10 primers classificats d'aquesta modalitat destacant el primer premi consistent en 2 entrades per veure in situ el tour del Harlem Glober Troter a Badalona, en llocs privilegiats a la grada".

Per a poder participar al 3x3 s'ha de complimentar un formulari que es troba a inscripcions.cat amb el següent enllaç.

Pel que fa a la resta d'actes de la jornada, dir que al matí, a les 11.00 h, tindrà lloc l'espectacle de titelles ‘Adeu Peter Pan', de la companyia Festuc Teatre. 

A les 20.00 h, a la Plaça del Mercadal es farà l'Audició de sardanes amb la Bellpuig Cobla, un acte organitzat per l'Agrupació Sardanista Barretina; i, a les 20.30 h, el pavelló firal hi tindrà lloc el concert amb l'orquestra Costa Brava.

Per altra part, el camp de futbol acollirà el concert de Buhos, a les 20.30 h, i a la nit, l'espectacle de llum i foc ‘Magicpum', del Grup de Diables l'Espetec d'Agramunt, clourà la jornada a la Plaça de l'Església.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 0km/h C

 • 28°C
  DS
 • 25°C
  DG
 • 25°C
  DL
 • 17°C
  DT
 • 21°C
  DC

En directe

Els Informatius