dilluns, 13 de setembre 2021

Agramunt posarà en marxa, aquest mes d'octubre, el nou centre de dia de la Residència Mas Vell

Agramunt posarà en marxa, aquest mes d'octubre, el nou centre de dia de la Residència Mas Vell

L'Ajuntament d'Agramunt posarà en marxa, el proper 4 d'octubre, el nou centre de dia, un servei que estarà ubicat als baixos de l'edifici Cal Mas Vell i que ja s'ha concebut com un espai separat de la resta de la residència, que ocupa les plantes superiors de l'edifici. De moment, indica l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, el servei comptarà amb personal propi i s'obrirà de dilluns a divendres: "És un equipament totalment nou, amb un personal exclusiu del centre de dia i els residents, de moment, per complir amb totes les mesures, no es podran barrejar amb els de la residència. Per això, aquest servei, de moment, s'oferirà de dilluns a divendres".

El centre de dia tindrà un total de 10 places. L'objectiu és oferir els mateixos serveis que s'ofereixen en un servei residencial però només durant el dia. A més, Fernández també indica que es vol relacionar aquest servei de centre de dia amb el d'atenció domiciliària, de forma que s'afavoreixi al màxim l'autonomia de les persones grans que visquin soles: "El que intentarem fer és lligar el servei d'atenció domiciliària amb el de centre de dia per tal que totes les persones puguin continuar vivint a les seves cases amb el màxim de serveis possibles per que puguin tenir el màxim d'autonomia possible".

Cal recordar que la residència Mas Vell ja oferia el servei de centre de dia abans que es realitzes la reforma de la residència Mas Vell, que ja ha culminat. Amb l'arribada de la pandèmia, a més, també es va aturar el servei que ara es pot reprendre gràcies al fet que funcionarà de forma separada de la residència.

Totes les persones que estiguin interessades en aquest servei ja es poden informar a la residència Mas Vell d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius