dimarts, 14 setembre 2021

L'Escola Macià-Companys incorpora el projecte 'Generació Plurilingüe' al nou curs

L'Escola Macià-Companys incorpora el projecte 'Generació Plurilingüe' al nou curs

L'Escola Macià-Companys d'Agramunt ha començat el curs amb un total de 338 alumnes matriculats a les seves aules, en un curs en el que l'escola inicia el projecte d'innovació ‘Generació Plurilingüe'. Així ho indica la directora del centre, Montse Balcells: "Iniciem el projecte d'innovació Generació plurilingüe, que té com a objectiu donar un impuls més grans a les llengües curriculars del centre, així com també donar visibilitat a les llengües d'origen de l'alumnat, així com introduir una metodologia AICLE, impartir continguts no lingüístics en diferents llengües. En aquest cas, seria l'anglès". També durant aquest nou curs es continuarà amb els grups estables però es donarà mobilitat al professorat especialista, sobretot a primària, per impartir assignatures com música, educació física i anglès.

De cara a aquest nou curs, cal destacar que l'Associació de Familiars d'Alumnes ha tornat a organitzar les activitats extraescolars que durant el curs anterior no s'havien pogut fer, activitats que es faran en grups estables. 

Altres canvis a l'escola són els canvis a nivell d'equip directiu, ja que Balcells serà la directora, acompanyada per Imma Peris, que serà la cap d'estudis, i Iolanda Seco, que serà la secretària del centre.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

22°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 35%
vent: 10km/h NE

 • 34°C
  DJ
 • 34°C
  DV
 • 38°C
  DS
 • 40°C
  DG
 • 36°C
  DL

En directe

Els Informatius