dimarts, 14 setembre 2021

El Col·legi Mare de Déu dels Socós inicia l'últim curs amb la seva llar d'infants

El Col·legi Mare de Déu dels Socós inicia l'últim curs amb la seva llar d'infants

El Col·legi Mare de Déu dels Socós inicia aquest curs 2021-22 sent l'últim que té llar d'infants. El director de l'escola, Josep Maria Porté, indica que aquest curs s'ha unit els grups de P1 i P2: "Aquest any s'ha creat un grup de P1 i P2 i serà el darrer any que tindrem en funcionament la llar i, per tant, l'any vinent serem una escola d'educació infantil i primària. Per nosaltres va ser una notícia colpidora".

En total, l'escola arranca el curs amb 218 alumnes a les seves aules. Una de les novetats és la incorporació d'una nova metodologia que ja s'aplicarà aquest curs: "Que sigui menys memorístic i més vivencial. Que els alumnes siguin capaços de saber fer i resoldre ells mateixos problemes i situacions quotidianes d'una forma molt pràctica i que hi hagi cooperació entre ells. Que se puguin aprofitar les habilitats i febleses de cada un i que tots junts, en cada grup, acabin sumant".

Pel que fa les activitats extraescolars, una de les novetats serà a primària, on es treballarà l'anglès de forma competencial per tal de preparar als alumnes per l'examen de certificació de Cambridge.

També en aquest nou curs destaca la recuperació del servei de ludoteca per les tardes. A nivell organitzatiu, la professora Núria Valls s'incorpora a l'equip directiu, sent la nova cap d'estudis.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 10km/h E

 • 34°C
  DV
 • 38°C
  DS
 • 40°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 31°C
  DT

En directe

Els Informatius