dimarts, 14 setembre 2021

L'INS Ribera del Sió recupera les matèries anuals per trimestres aquest curs

L'INS Ribera del Sió recupera les matèries anuals per trimestres aquest curs

L'INS Ribera del Sió d'Agramunt ha començat el curs amb un total de 340 alumnes i amb la recuperació de les matèries anuals per trimestres, uns sistema que sempre s'havia utilitzat abans de la pandèmia i que l'any passat es va canviar per quadrimestres. La directora en funcions del centre, Gemma Badia, així ho indica: "Un dels principals canvis és el retorn a les matèries anuals per trimestres. L'any passat, a causa de la Covid-19, ho vam haver de repartir per quatrimestres, i aquest any les matèries tornen a ser anuals".

Pel que fa al cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, pastisseria i confiteria que va començar l'any passat, aquest any arranca amb 9 inscrits més al primer curs i amb l'inici de les pràctiques a les empreses dels alumnes de segon curs.

Els alumnes, que ahir van començar les classes, també han vist com s'han fet obres a l'edifici. Per una part, s'han reforçat les escales de l'interior de l'edifici i també s'han iniciat les obres al gimnàs, amb les que es farà una reestructuració dels vestuaris. Per altra part, amb la col·laboració de l'AMPA, s'ha aïllat acústicament l'aula polivalent.

Finalment, a nivell organitzatiu, dir que Gemma Badia, que fins al moment havia sigut cap d'estudis, serà la directora en funcions mentre el director actual estigui de baixa. Manel Gallinat i Laura Tugues continuen com a coordinador pedagògic i secretària del centre respectivament. A part, Rosa Roca, membre del claustre de professors, donarà suport a la directiva.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

19°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 10km/h E

 • 34°C
  DV
 • 38°C
  DS
 • 40°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 31°C
  DT

En directe

Els Informatius