dimecres, 15 de setembre 2021

L'EMMA arranca el curs amb l'impuls a una nova cobla i també una formació de dixie

L'EMMA arranca el curs amb l'impuls a una nova cobla i també una formació de dixie

L'Escola Municipal de Música d'Agramunt ha iniciat, aquesta setmana, el nou curs 2021-22 amb uns 150 alumnes inscrits i amb diferents novetats. Una d'elles és la classe ‘Música en família', un espai d'una sessió setmanal per tal que les famílies amb nadons de 0 a 2 anys puguin començar a experimentar amb el llenguatge musical. Les inscripcions a aquest espai es poden fer durant tot el curs a la mateixa escola.

Per altra part, una de les novetats d'aquest any serà la creació d'una nova cobla. El director de l'escola, Jordi Guixé, indica que és un projecte que fa molta il·lusió ja que de l'escola ja n'han sortit tres cobles i molts músics que toquen a cobles: "Aquest curs es crearà una nova cobla amb alumnes de l'escola i altres externs. Les ganes hi són perquè Agramunt té una tradició coblística grandíssima, han sortit molts músics de cobla d'aquí a Agramunt, encara ara i és un orgull".

Per altra part, una altra formació musical que també s'impulsarà aquest curs és una banda de dixie: "Es munta un grup nou a nivell mitjà, als alumnes d'ESO, de música Dixie. Creiem que és un estil de música que s'apropa a la música moderna i de jazz, però és una manera d'entrar-hi més fàcilment i aquí s'hi poden encabir tots els instruments com els de corda, percussió, piano, de vent, etc. Intenten agrupar tots els instruments que es vulgui".

Pel que fa a les activitats que s'organitzen des de l'escola, dir que aquest any es convocarà, per tercera edició consecutiva, el concurs de composició musical de Santa Cecília, que té com a objectiu fomentar la creació musical entre els alumnes de l'escola i també de músics externs. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius