dijous, 16 setembre 2021

L'agramuntina Sílvia Puigarnau, coordinadora del primer curs del grau INEFC Pirineus

L'agramuntina Sílvia Puigarnau, coordinadora del primer curs del grau INEFC Pirineus

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, va presidir ahir a la Seu d'Urgell l'acte d'inici de curs del nou centre INEFC Pirineus, que impartirà el primer curs del grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, especialitzat en esports de muntanya i riu, de la Universitat de Lleida. Un projecte que representarà "un abans i un després pel territori pirinenc", segons Anna Caula, i que està caracteritzat per una "mirada femenina, territorial i transformadora". El nou centre INEFC Pirineus, que estarà coordinat per l'agramuntina Sílvia Puigarnau, obre aquest curs 2021-22 amb el grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, especialitzat en esports de muntanya i riu, a un grup de 40 alumnes d'INEFC Lleida desplaçat a la Seu d'Urgell i adscrit, per tant, a la Universitat de Lleida. 

El centre INEFC Pirineus vol ser un referent en l'àmbit català, estatal i internacional en els esports en el medi natural. L'objectiu d'aquest projecte és convertir-se en el primer centre universitari focalitzat en la formació, la recerca i la transferència sobre activitats esportives en el medi natural de muntanya i riu.

El nou grau pioner a tot l'Estat i a Europa ha despertat molt d'interès entre els estudiants, que al juny es van preinscriure per iniciar els estudis. INEFC Pirineus va rebre 567 sol·licituds per cobrir les 40 places ofertes aquest primer any. 

Imatge: Jordi Estruch

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h O

 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 21°C
  DJ

En directe

Els Informatius