dimecres, 22 de setembre 2021

Les Corals d'Avui i Bon Cant inicien el curs amb tres grups de cantaires

Les Corals d'Avui i Bon Cant inicien el curs amb tres grups de cantaires

La Coral d'Avui i Coral Bon Cant d'Agramunt inicien el nou curs amb tres grups de cantaires. El primer, va des dels cursos de P4 fins a 2n de Primària, i assajaran el divendres de les 17.15 fins a les 18.00 h. El segon grup, que va des de 3r de Primària fins a la ESO, assajarà el divendres de les 18.00 a les 19.00 h i, finalment, el grup d'adults, assajarà també el divendres a les 22.00h. 

De cara a aquest nou curs, es vol continuar com l'any passat, quan van ser unes de les poques corals que van mantenir l'activitat durant tot el curs, adaptada a la normativa. La directora d'una de les corals infantils, Anna Baltral, indica que aquest curs també s'afronta amb ganes: "Aquest any afrontem el curs amb el mateix positivisme, amb moltes ganes i amb el protocol que toca: mantenir la distància d'1,5 metres a les sales que tenim marcades perquè els nens cantin, i a més cantarem amb mascareta i amb les sales ben ventilades".

A part, també es disposa d'un pati a l'aire lliure: "També tenim sort que disposem d'un pati a l'aire lliure que és amb el que contem, si no plou, per començar els assaigs".

Des de les corals informen que qui vulgui cantar a la coral, pot informar-se al correu [email protected] o també anant directament a la casa de la coral el divendres a la tarda.

Imatge d'arxiu d'un concert de la Coral Bon Cant d'Agramunt

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius