divendres, 24 de setembre 2021

Transformar les necessitats del territori en oportunitats laborals, l'objectiu de les jornades Fem COOP Urgell!

Transformar les necessitats del territori en oportunitats laborals, l'objectiu de les jornades Fem COOP Urgell!

El Consell Comarcal de l'Urgell i Ponent Coopera, amb el suport de l'Associació Leader de Ponent en el marc del projecte Odisseu, impulsen les jornades d'emprenedoria col·lectiva i enxarxament Fem COOP Urgell!, dirigides a joves de 18 a 35 anys de la comarca de l'Urgell i rodalies.

L'objectiu principal és donar les eines necessàries per iniciar el projecte de les joves mitjançant 4 sessions formatives per treballar l'emprenedoria, el model cooperatiu i les seves oportunitats de finançament. El conseller comarcal d'Educació, Joventut, Habitatge i Repoblament, Sebastià Mata, indica que en aquestes jornades es detectarà les necessitats del territori i es transformarà en oportunitats de treball cooperatiu: "Detectar aquestes necessitats que hi pot haver a la comarca i rodalies en relació al treball i a la especialització del treball i transformar aquestes necessitats en oportunitats". 

En les sessions, 4 en total, s'explicaran tant conceptes teòrics com eines pràctiques, treballant de forma molt dinàmica per tal d'assolir un enxarxament entre les joves participants.

Les jornades tindran lloc els dies 28 de setembre, i 5, 19 o 26 d'octubre.

Durant aquestes jornades s'empraran dinàmiques participatives, es comptarà amb experiències de cooperatives reals i es fomentarà la xarxa entre les persones participants, amb l'objectiu d'impulsar els projectes que sorgeixin a través de models cooperatius que aportin solucions al territori.

Totes les sessions es realitzaran a l'Oficina Jove de l'Urgell i tindran una durada de 3 hores amb una pausa de 15 minuts (de 18 a 21 h).

Per participar-hi, cal inscriure's mitjançant aquest formulari. Les places són limitades, de manera que es recomana fer la inscripció el més aviat possible, abans del divendres 24 de setembre.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius