divendres, 24 de setembre 2021

Agramunt convoca el primer concurs de composició de sardanes professional

Agramunt convoca el primer concurs de composició de sardanes professional

L'Escola Municipal de Música d'Agramunt (EMMA) i les regidories de Cultura i Educació de l'Ajuntament d'Agramunt convoquen el primer concurs de composició de sardanes professional, una iniciativa pensada per potenciar, encara més, la vinculació del municipi amb el món sardanista, ja sigui amb les cobles o amb les entitats sardanistes. El director de l'EMMA, Jordi Guixé, així ho indica: "Neix de la inquietud de fer més propostes musicals referents al món de la sardana aquí a Agramunt, per tota la vinculació que hi ha hagut al llarg dels anys amb la trajectòria de les cobles. Una d'aquestes propostes és fer un concurs de composició de sardanes professional per donar més impuls a tot aquest món de la cobla".

Tots els compositors professionals així com les persones interessades poden presentar-se al concurs on hauran de presentar una obra original i inèdita, que no hagi estat premiada en cap altre concurs ni s'hagi estrenat o interpretat públicament amb anterioritat. 

Les obres, instrumentades per a cobla d'onze instruments, s'han de presentar en format pdf, amb les seves corresponents particel·les i una gravació de l'obra. Tot s'ha d'enviar per correu electrònic a l'Escola de Música. 

Es concedirà un premi per valor de 1.000 euros al guanyador del concurs. La data límit de lliurament de les composicions finalitza el dia 7 de novembre de 2021. 

El guanyador del 1r Concurs de composició de sardana es farà públic el 21 de novembre.

Les bases així com tota la informació es pot consultar al web www.agramunt.cat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 8°C
  DC.
 • 7°C
  DJ.
 • 9°C
  DV.

En directe

Els Informatius