dilluns, 27 setembre 2021

El centre de dia de la residència Mas Vell començarà a funcionar el proper 4 d'octubre

El centre de dia de la residència Mas Vell començarà a funcionar el proper 4 d'octubre

L'Ajuntament d'Agramunt i la Residència Mas Vell posaran en marxa, el proper 4 d'octubre, el nou centre de dia, un servei que té com a objectiu oferir diferents serveis, durant el dia, a les persones majors de 65 anys que vulguin viure a casa seva. Així ho indica la directora de la Residència, Clara Sanz: "L'objectiu del centre de dia és oferir un servei perquè la gent gran que necessita una ajuda o supervisió durant el seu dia a dia però que volen continuar vivint a casa puguin venir les estones del dia que ho necessitin o perquè els seus familiars no els puguin atendre perquè són a treballar o per qualsevol situació familiar".

Entre els serveis que s'oferirà hi ha la supervisió de gericultors professionals; a nivell de cura personal, hi haurà servei de dutxa, de perruqueria, podologia i bugaderia; també hi haurà servei de menjador durant la jornada i opció d'endur-se el menjar a casa amb el servei de carmanyola. 

Per altra part, també s'oferirà, dos cops per setmana, sessions de fisioterapeuta i estimulació.

L'objectiu, en cada cas, és adaptar-se a les necessitats de cada usuari, oferint l'opció d'estada durant tota la jornada o a mitja jornada. L'horari del centre de dia és de dilluns a divendres, de les 8.30 h a les 20.30 h. De moment, el centre té una capacitat per a 10 usuaris, tot i que està previst arribar a 15 places en funció de la demanda. 

D'aquestes 10 places, n'hi ha de titularitat pública i privada. Les persones interessades en ser usuàries del centre de dia s'han de posar en contacte amb la treballadora social de la Residència Mas Vell, que és qui gestionarà les sol·licituds.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 80%
vent: 10km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 9°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 8°C
  DV

En directe

Els Informatius