dilluns, 27 de setembre 2021

El Club Futbol Agramunt inicia la temporada amb 11 equips a la base, un d'ells femení, i amb l'objectiu de l'ascens de l'amateur

El Club Futbol Agramunt inicia la temporada amb 11 equips a la base, un d'ells femení, i amb l'objectiu de l'ascens de l'amateur

El Club Futbol Agramunt Escola Gerard Gatell inicia la temporada amb un fort increment de jugadors a la base, amb un total de 148 fitxes a l'escola de futbol. En total, indica el president del club, Felip Vilanova, aquest any comencen temporada un total d'11 equips a l'escola de futbol, un d'ells femení: "Tenim 11 equips a la base, dels quals 1 és un equip femení amb 12 jugadores que podran competir amb una categoria de futbol 7".

Entre els objectius que s'han fixat pels equips de l'escola, el club vol que els dos equips alevins que són a primera consolidin la seva posició i, per la resta dels equips, que són a segona, es vol intentar assumir algun ascens a primera, com per exemple, la del juvenil.

Pel que fa a l'equip amateur, comença la temporada a 3a catalana amb un equip molt renovat amb 22 jugadors, la majoria de casa: "Enguany tenim un equip molt renovat. S'han retirat alguns dels jugadors més veterans i això fa que molt joves facin un pas endavant i a veure si amb l'esforç d'aquests joves i amb l'ajut dels seus tècnics podem intentar l'ascens. Tenim moltes ganes d'ascens. El grup que ens ha tocat és de 16 equips i molt competitiu, com cada any".

L'equip estarà dirigit, per segona temporada, per Aleix Miró, amb el Marc Serentill com a segon tècnic. L'equip iniciarà la temporada el proper 3 d'octubre.

Fora de l'àmbit competitiu, l'equip vol dur a terme, a mitjans d'octubre, la presentació de tots els equips, una activitat que l'any passat no es va poder dur a terme a causa de la Covid-19. Per altra part, el club també comença a treballar amb la celebració del centenari del club, que tindrà lloc durant la pròxima temporada.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 0km/h C

 • 23°C
  DS.
 • 23°C
  DG.
 • 22°C
  DL.
 • 22°C
  DT.
 • 27°C
  DC.

En directe

Els Informatius