dijous, 30 setembre 2021

El Club Futbol Sala d'Agramunt inicia la temporada amb 9 equips des dels 'baby' fins al sènior

El Club Futbol Sala d'Agramunt inicia la temporada amb 9 equips des dels 'baby' fins al sènior

El Club Futbol Sala Agramunt inicia la temporada 2021-22 amb un total de 9 equips repartits a totes les categories des dels baby fins als sèniors. A destacar la categoria aleví, que compta amb dos equips. Pel que fa als sèniors, aquest any només n'hi ha un de masculí, que s'ha format amb molts jugadors joves. Així ho indica el president del club, Eduard Eroles: "És un equip molt jove amb moltes ganes. Sí que hi ha molts jugadors nous, perquè de veterans només en queden tres, però la veritat és que s'ha començat amb molta gent, perquè som uns 15, i s'ha començat amb molt interès i ganes en entrenar i a aprendre. Sembla que ens entenem molt be, tot i que l'equip nou".

Els sèniors jugaran a primera catalana, després de baixar la temporada anterior. Cal destacar que aquest any, el club no té l'equip sènior femení de les passades edicions.

Entre els objectius fixats pel club en l'àmbit esportiu hi ha el fet de mantenir la categoria per l'equip sènior, mentre que de cara a la base, els objectius són formar als jugadors i puguin anar evolucionant a mesures que pugen de categories.

Fora de l'àmbit esportiu, el club prepara també altres accions com per exemple el sorteig de la megapanera per Nadal; la col·laboració amb el Banc d'Aliments i també, si la situació epidemiològica ho permet, l'organització d'un torneig de cara al final de la temporada.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

6°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h O

 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 21°C
  DJ

En directe

Els Informatius