dilluns, 4 octubre 2021

El BAC inicia la temporada amb la renovació dels entrenadors i de l'staff del club

El BAC inicia la temporada amb la renovació dels entrenadors i de l'staff del club

El Basquet Agramunt Club (BAC) inicia la temporada amb diferents objectius per tal de renovar l'equip humà del club i per animar a les noves generacions a provar la pràctica del basquetbol. Un dels grans objectius de la temporada, indica el president del BAC, Rubén Añé, és la incorporació d'entrenadors joves: "Incorporar al club entrenadors joves, que aportin il·lusió, ganes, motivació i que sobretot siguin referents pels nens i nenes. És a dir, que els nens i nenes els vegin es puguin emmirallar amb ells i els hi puguin transmetre passió i estimació per aquest esport". Junt amb aquests nous entrenadors, el club ha renovat el seu staff també, seguint aquesta mateixa línia. 

Un altre dels objectius és arribar als centres educatius oferint el basquet com activitat extraescolar. Aquest objectiu ja s'ofereix aquest curs a l'Escola Macià-Companys des d'aquest curs i s'està estudiant d'oferir altres accions puntuals i col·laboracions amb el Col·legi Mare de Déu dels Socós.

Per altra part, el BAC també ha establert un pla estratègic per tal de dinamitzar l'entitat recuperant activitats que es feien amb anterioritat, com la Trobada d'Escoles de Basquet a Agramunt, que es feia al gener i que aquest any es preveu fer al desembre; i també es vol crear un calendari d'activitats noves durant tota la temporada. 

El BAC començarà la temporada amb tres equips federats, un infantil femení i dos cadets, un de masculí i un de femení, i dos equips mini, un de femení i un de masculí. Entre els principals objectius esportius fixats pel club hi ha el fet de recuperar sensacions: "Intentar competir el màxim possible, recuperar sensacions vers temporades passades i intentar quedar el més amunt possible a la classificació".

Pel que fa als dos equips mini, de moment no s'han federat per manca d'efectius però que participarà al campionat de 3x3 de Catalunya. 

Finalment, el club també treballa per a recuperar el sènior masculí de cara a la propera temporada, establint un dia d'entrenament setmanal.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

6°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h O

 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 21°C
  DJ

En directe

Els Informatius