dilluns, 4 octubre 2021

El nou centre de dia d'Agramunt inicia l'activitat amb 6 usuaris

El nou centre de dia d'Agramunt inicia l'activitat amb 6 usuaris

El nou servei de centre de dia, ubicat a la planta baixa de la residència Mas Vell, ha iniciat avui l'activitat amb sis usuaris. De moment, té deu places, ampliables a quinze si el servei ho requereix. L'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernàndez, destaca que aquest servei es complementa també amb el servei d'atenció domiciliària: "Aquest servei de centre de dia es complementa molt be amb el servei d'Atenció Domiciliària. És a dir, persones que utilitzen aquest centre de dia, fan demanda del servei del SAT, els anem a buscar a casa; els portem aquí, on fan l'estada del centre de dia i els retornem al domicili. Aquest és el plus afegit d'aquest servei". De cara a un futur, afegeix Fernández, la idea és afegir la possibilitat de transport pels avis que vulguin aquest servei de la Ribera del Sió: "Ara l'objectiu és aconseguir el transport per poder portar els avis dels pobles dels voltants al centre i poder oferir els serveis als domicilis".

D'altra banda, Clara Sanz, directora de la residència Mas Vell, ha explicat els serveis que s'ofereixen al centre, que s'adapten a les necessitats dels usuaris: "Fem activitats d'estimulació cognitiva amb una educadora i també de fisioteràpia. A banda d'això, les gericultores que atenen al grup organitzen diferents activitats en funció dels interessos i de les motivacions". 

De moment, el centre de dia d'Agramunt ofereix servei de dilluns a divendres de 8.30 h a 20.30 h.


Foto: Visita de l'alcaldessa Sílvia Fernàndez als usuaris del centre acompanyada de la directora de la residència Mas Vell, Clara Sanz.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h O

 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 21°C
  DJ

En directe

Els Informatius