dimarts, 5 octubre 2021

L'Urgell programa més de 25 accions per donar suport a l'Educació

L'Urgell programa més de 25 accions per donar suport a l'Educació

El Consell Comarcal de l'Urgell, conjuntament amb el Servei Educatiu de l'Urgell, desplegarà aquest curs escolar 2021-22 un total de 25 accions en el marc del XXI Programa Comarcal de Suport a l'Educació a l'Urgell, un programa adreçat a l'alumnat dels centres educatius de la comarca.

L'objectiu és que els alumnes puguin dur a terme activitats complementàries a la seva educació curricular i així afavorir i contribuir en el seu desenvolupament; al temps que també es vol aportar recursos i estimular iniciatives pedagògiques a la comunitat educativa. Entre les propostes d'aquest curs hi ha la realització d'obres de teatre en català i en anglès; visites, tallers i xerrades sobre diferents àmbits com el coneixement de l'entorn, l'educació viària o el reciclatge; les mostres de música i robòtica i el concurs de bandes de rock i, finalment, la convocatòria de diferents premis com l'artístic i el literari, al millor treball de recerca i al pla d'empresa.

El pressupost per realitzar aquestes activitats és de gairebé 32.000 euros. El nombre d'alumnes participants es preveu amb 4.500, i els centres participants 29 entre primària, secundària i Educació Especial.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

23°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 25%
vent: 10km/h NE

 • 37°C
  DS
 • 39°C
  DG
 • 32°C
  DL
 • 24°C
  DT
 • 26°C
  DC

En directe

Els Informatius