dimecres, 6 octubre 2021

L'obrador de Torrons Fèlix, a ple rendiment abans de la Fira del Torró

L'obrador de Torrons Fèlix, a ple rendiment abans de la Fira del Torró

L'obrador de Torrons Fèlix es troba a ple rendiment durant aquests dies per tal d'elaborar els torrons que portaran a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra. La segona generació de Torrons Fèlix, Zoe Valero, indica que a la Fira no hi poden faltar les varietats tradicionals: "Sempre tenim la línia clàssica, que és la que no pot faltar mai, com el típic torró d'Agramunt i totes les varietats de Nadal que són les que comencem a elaborar ara i que la gent les pugui trobar a la Fira".

Junt amb les varietats tradicionals, Torrons Fèlix també té a la fira la línia de torrons d'autor i les noves creacions, com el Praliné de torró: "Són torrons més selectes, completament diferents i que només poden trobar a casa nostra i després també tenim moltes altres especialitats encarades al món de la xocolata i cada cop anem ampliant més aquest producte per a que a la Fira es pugui trobar tot".

Des de Torrons Fèlix han potenciat la innovació en la producció de nous productes fets amb xocolata, com pot ser les boles sorpresa personalitzades, que es trenquen amb un morter i que tenen bombons i torrons al seu interior.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h O

 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 21°C
  DJ

En directe

Els Informatius