divendres, 8 octubre 2021

Tot a punt per la 32a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra

Tot a punt per la 32a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra

Agramunt viurà, aquest cap de setmana, la 32a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, una fira que reprèn l'activitat després de l'aturada per la pandèmia i que aquest any estarà marcada per les normes de prevenció enfront la Covid-19. Tot i que es mantenen tots els espais d'edicions anteriors, el principal canvi a tenir en compte és que s'estableix un únic sentit de circulació dins dels pavellons, on s'accedirà a través pel pavelló del dolç (pavelló firal), i es continuarà cap a l'agroalimentari (pavelló esportiu) i la carpa multisectorial. Així ho indica la regidora de Fires de l'Ajuntament d'Agramunt, Tamara Lombardo: "Tenim un control d'aforament per tal de controlar quantes persones entren en aquest pavelló. La idea és que al recinte cobert, es faci un circuit únic. Al pavelló del dolç, per com estran distribuïdes les parades, és difícil fer un circuit circular. Per tant, dins del pavelló del dolç, la circulació serà lliure. Però a l'hora de sortir del pavelló del dolç, només hi haurà una única sortida, cap al pavelló agroalimentari".

En aquest pavelló sí que hi haurà un únic sentit de circulació que serà circular: "On sí que tenim un recorregut circular és al pavelló agroalimentari, on donarà cap a la carpa multisectorial, on hi haurà un altre recorregut circular i la única porta de sortida serà a través de la carpa multisectorial. Això ens permet controlar la gent que entra a través del pavelló del dolç i la que surt per la carpa multisectorial. En tot moment sabrem quantres persones hi ha al recinte cobert, on tenim un aforament màxima d'unes 750 persones".

A banda d'aquesta modificació, també s'ha de tenir en compte que la mascareta és obligatòria en tots els recintes tancats i que s'ha de mantenir la distància de seguretat sempre que sigui possible. 

A banda de la Fira, aquest any també s'organitza la VI Ruta Gastronòmica, que compta amb 11 restaurants: "Hi participen fins a 11 restaurants de la plana de Lleida. Hi ha restaurants participants a la Fuliola, Agramunt, Balaguer, Tàrrega, Ponts, Montsonís, Cervera i Tiurana. Aquest any hi ha vinculat, a aquesta ruta, un concurs d'Instagram".

En aquest concurs, les persones que participin de la Ruta Gastronòmica poden pujar les seves fotos dels plats elaborats pels cuiners i participar en aquest concurs.


Imatge d'arxiu de la cuita de la Fira del 2019

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

6°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h O

 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 21°C
  DT
 • 21°C
  DC
 • 21°C
  DJ

En directe

Els Informatius