dilluns, 11 octubre 2021

Erick Schmitz presenta l'obra 'Refugi' al Celler Mas Blanch i Jové

Erick Schmitz presenta l'obra 'Refugi' al Celler Mas Blanch i Jové

L'artista Erik Schmitz acabarà de muntar, en directe, la seva obra ‘Refugi', la culminació d'una obra col·laborativa iniciada l'any passat a La Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové.

Aquesta escultura pretén, com el seu nom indica, donar aixopluc. En aquest cas, a través de la forma representativa d'una guineu es vol establir el vincle amb la fauna de la zona. Es tracta d'un acte simbòlic que recau en l'acció de les persones per generar aquest espai de protecció. L'escultura és de caràcter participatiu i col·laboratiu. Un cop instal·lada l'estructura principal, els participants ho completen amb materials orgànics propis de la vinya. La voluntat és de ser respectuosos amb el paisatge natural i reflexionar sobre la condició efímera i la importància d'actuar i protegir amb perseverança l'entorn. 

Per tant, aquest refugi d'Erik Schmitz s'incorporarà de forma permanent a La Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové.

Durant la intervenció artística, que tindrà lloc aquest dissabte, 16 d'octubre a les 16.30 h i que serà a l'aire lliure, hi haurà un acompanyament musical a càrrec de Lauzeta. També es serviran vins ecològics i de muntanya del celler Mas Blanch i Jové. 

El preu de venda de l'entrada a taquilla el dia de l'espectacle és de 15 euros per adult i 5 euros pels menors de 11 a 17 anys. Els menors de 11 anys tenen entrada gratuïta. Es poden ja comprar anticipadament a la web del celler a 12 euros i 3 euros, respectivament.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 28°C
  DG
 • 28°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 27°C
  DC
 • 27°C
  DJ

En directe

Els Informatius