dilluns, 11 octubre 2021

Nous cursos de català de nivell bàsic i inicial del Consorci per a la Normalització lingüística a Tàrrega

Nous cursos de català de nivell bàsic i inicial del Consorci per a la Normalització lingüística a Tàrrega

L'Aula de Llengua del Consorci per a la Normalització lingüística a Tàrrega (CPNL) ha inscrit 57 alumnes als cursos de setembre a desembre. Aquest darrer trimestre de l'any han començat tres nous cursos a l'Aula de Llengua de Tàrrega, concretament dos Bàsic 1, amb 40 inscripcions, i un Inicial, amb 17 persones inscrites. La represa de la presencialitat als cursos de la capital de l'Urgell ha omplert les places disponibles.  

L'Aula de Tàrrega matricula alumnes en tres períodes al llarg del curs, al setembre, gener i març per assegurar la continuïtat en la formació i permetre que els alumnes assoleixin el certificat de nivell A bàsic. A banda d'aquesta oferta presencial a la comarca, el CPNL ofereix cursos en línia de tots els nivells, també de durada trimestral, que permeten obtenir  la titulació oficial.

Complementàriament a la formació a l'Aula,  els alumnes participen en activitats de foment de la lectura, conversa per practicar el català amb el programa de Voluntariat per la llengua, pràctiques lingüístiques en establiments comercial, activitats de coneixement de l'entorn i de participació en celebracions culturals. 

L'Aula és fruit d'un conveni entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Ajuntament de Tàrrega des de l'any 2008 i compta amb la coordinació del Consell Comarcal de l'Urgell.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 0km/h C

 • 20°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 20°C
  DT
 • 20°C
  DC

En directe

Els Informatius