dilluns, 11 octubre 2021

Agramunt recupera amb èxit la Fira del Torró, que congrega a més de 22.000 visitants

Agramunt recupera amb èxit la Fira del Torró, que congrega a més de 22.000 visitants

Més de 22.000 persones han visitat, aquest cap de setmana, la 32a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, un esdeveniment firal que ha deixat bones sensacions en temps encara de pandèmia. Per part de l'organització, la regidora de Fires de l'Ajuntament d'Agramunt, Tamara Lombardo, destaca que la valoració és molt positiva en relació al fet que s'han seguit les normes de seguretat enfront la Covid-19: "La valoració és molt positiva perquè en tot moment tant torronaires, com expositors i visitants han complert totes les mesures de seguretat i per tant, hem pogut garantir en tot moment la seguretat dels visitants, que és el que més ens feia patir aquests dies".

En relació a l'assistència, aquest any, per primer cop, s'ha pogut calcular la xifra de visitants reals de la fira: "Una de les coses que ens ha pogut permetre el fet de controlar l'aforament dels pavellons és tenir una dada verídica de quanta gent ha passat pel recinte firal. Aquests dos dies han pogut passar més de 22.000 persones pel recinte firal. És una dada que mai havíem tingut, perquè mai havíem pogut calcular quanta gent passava pel recinte i estem molt satisfets de l'afluència que hi ha hagut".

La jornada d'ahir va ser la de més afluència de visitants. Entre els actes a destacar, hi ha l'homenatge a Josep Maria Farré Pallejà, qui durant 25 anys s'ha encarregat de fer les demostracions de la cuita del torró a la Fira. Per altra part, també s'ha nomenat a Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens, menestral torronaire i, finalment, s'ha reconegut la labor de promoció de la fira a l'entitat ONCE, qui aquest any ha sigut el torronaire d'honor.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 0km/h C

 • 20°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 22°C
  DL
 • 20°C
  DT
 • 20°C
  DC

En directe

Els Informatius