dimarts, 2 de novembre 2021

L'Afanoc Lleida atén a 130 famílies des del 2013

L'Afanoc Lleida atén a 130 famílies des del 2013

La delegació de Lleida de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) ha atès, des que va iniciar l'activitat l'any 2013, a 130 famílies lleidatanes que han necessitat algun dels seus serveis, com per exemple, una estada a La Casa dels Xuklis. La responsable de comunicació de l'entitat a Lleida, Rebeca Ríos, indica que la Casa dels Xuklis és un recurs temporal per a que les famílies puguin viure prop de l'hospital mentre duri el tractament a un infant amb càncer: "És aquest recurs que tenim a Barcelona, a prop de la Vall d'Hebron, perquè les famílies puguin estar allí mentre estan fent el tractament o necessiten estar a prop de l'hospital".

Des que es va iniciar aquest projectes de la Casa dels Xuklis, fa una dècada, s'han fet més de 2.000 acolliments de famílies realitzats a tot Catalunya. D'aquests, al voltant d'un 20 per cent són de famílies originàries de les comarques de Lleida. Actualment, hi ha tres famílies lleidatanes allotjades en aquest recurs temporal i des que va començar l'any han estat 11 les que han passat per algun dels seus 25 apartaments.

Per tal de recaptar fons per oferir tots els serveis de forma gratuïta, l'Afanoc organitza diferents festes del ‘Posa't la gorra', que en el cas d'Agramunt, tindrà lloc aquest proper diumenge, 7 de novembre al matí.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h NE

 • 7°C
  DS.
 • 6°C
  DG.
 • 6°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 9°C
  DC.

En directe

Els Informatius