dijous, 18 novembre 2021

Presenten la reedició del llibre 'Itineraris Interiors', de Guillem Viladot

Presenten la reedició del llibre 'Itineraris Interiors', de Guillem Viladot

La Sala de Plens de l'Ajuntament acollirà, aquest divendres, 19 de novembre, la presentació del llibre ‘Itineraris Interiors'. Es tracta del quart volum de la col·lecció Bibliotheca Acrimontis de l'Ajuntament d'Agramunt proposat al Consell Assessor de la Regidoria de Cultura.

‘Itineraris interiors' és el recull de proses que mensualment havien aparegut a la' revista Sió' a la secció ‘Som a Riella', sota l'epígraf d'Itineraris interiors. L'any 1992 amb motiu del setantè aniversari de Guillem Viladot es va editar un llibre amb aquest recull i el que s'ha fet ara n'és una reedició. En aquest primer llibre hi col·laboraren els amics de Viladot: Josep Bertran, Lluís Pons, Jaume Cots, Pere Mora i Joan Puig. La reedició que es presentarà aquesta setmana ha comptat amb la col·laboració de dues persones més, Josep Rovira i Pau Minguet.

El llibre recull vint-i-vuit itineraris que el poeta Guillem Viladot va fer acompanyat de la seva gossa, Urc, pels carrers i places d'Agramunt a altes hores de la nit. Unes proses amb un elevat to filosòfic, de record, espiritual i amb un gran component poètic.

L'acte, que tindrà lloc a les 19.00 h, comptarà amb la presència d'Amanda Cardona, regidora de cultura; Joan Puig, curador del llibre; Josep Rovira, impressor i Pau Minguet director de Lo Pardal, ambdós col·laboradors també d'aquesta publicació.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 80%
vent: 10km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 9°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 8°C
  DV

En directe

Els Informatius